Mitsubishi Eclipse 2.0-16V GS 1996

Deze blog gaat over een speciale auto. Het is 2014. Deze Mitsubishi Eclipse moest ik met een andere auto samen kopen. Het ging mij niet om deze auto, de andere wilde ik hebben voor de voorraad. De Eclipse heb ik toen in de wei geparkeerd van mijn moeder. Zei heeft ruimte genoeg. Na een poosje toch eens gegoogeld om meer informatie te vinden over deze auto. Holy shit!!!!!! Deze auto is bijzonderder dan ik had verwacht.

Dan toch maar even naar de spuiter om een paar kleine plekjes op te knappen. Daarna heb ik er zelf mee gereden. Heerlijk. Ai, er is een probleem. De Eclipse slaat ineens af. Wat het probleem is heb ik niet meteen uitgezocht. Ja hoor hij ging de wei/schuurtje weer in.

Na 4 jaar heb ik hem vandaag opgehaald. Hij is aan de beurt. Wordt vervolgt…….