Welkom bij Autobedrijf Vlaar

Met zorg voor uw auto.

Al sinds de jaren ’70 is autobedrijf Vlaar een begrip in Mill. Ruim 30 jaar was er de garage met tankstation in de Oranjeboomstraat. Sinds 2011 is Autobedrijf Vlaar weer terug van weggeweest. Nu in de vorm van een eenmanszaak, welke zich richt op in- en verkoop van gebruikte auto’s van alle merken. Ook doe ik onderhoud aan auto’s. Alles met de service van toen!

Autobedrijf Vlaar is een onafhankelijk autobedrijf. Daardoor kunnen klanten terecht voor een eerlijk, merkonafhankelijk advies. Voor meer informatie over de aangeboden occasions of voor een afspraak van een proefrit, neem dan contact op via telefoonnummer 06-83650947 ( bereikbaar van 17.00 tot 22.30 of op zaterdag).

Staat de auto die u zoekt er niet bij? Dan vinden wij samen met u de auto die past bij uw wensen en budget. Inruil van uw auto is altijd bespreekbaar.

Alfra Romeo auto's

Over mij

Mijn naam is Rob Vlaar. Op 31 januari 1978 ben ik geboren in Mill. Ik ben opgegroeid tussen de auto’s bij Autobedrijf Herman Vlaar, het bedrijf van mijn ouders. In 2006 ben ik getrouwd en ik ben de trotse vader van een zoon en een dochter. Na jaren ervaring op te hebben gedaan als monteur en voornamelijk verkoper bij diverse autobedrijven, ben ik sinds 2011 trotse eigenaar van Autobedrijf Vlaar. Het mooiste van mijn bedrijf vind ik, het vertrouwen krijgen van een klant. Dat is de grootste beloning bij het verkopen van auto’s.

Graag tot ziens bij Autobedrijf Vlaar